Arion – hjælp hundens fordøjelse på vej med godt foder

Ligesom os skal hunde have en velbalanceret kost for ikke at blive forstoppede (foto petworld.dk)
Ligesom os skal hunde have en velbalanceret kost for ikke at blive forstoppede (foto petworld.dk)

Det er ikke sjovt at have ondt i maven. Hverken for mennesker eller for menneskets bedste ven, hunden. Man bliver inaktiv, når maven smerter, og man får bare lyst til at lægge sig og vente på, at det går over. Men hvor ville det da være dejligt, hvis man i stedet kunne forebygge maveondet, så det ikke på noget tidspunkt skulle gå ud over ens aktivitetsniveau.

Hunde har svært ved at fortælle dig, når det gør ondt i maven, så det kan være svært at gennemskue, hvis hundens fordøjelse er dårlig. En god idé er at kigge på hundens afføring. Har den en mærkelig farve, eller er den meget hård? Ingen af delene er tegn på, at hundens mave har det særlig godt, og så skal du overveje at gøre noget ved problemet, så hunden ikke lider i tavshed.

Prøv med hundefoder fra Arion

Hvis du har iagttaget en anderledes adfærd fra din hunds side, kan det sagtens have noget med kosten at gøre. Det er oftest, hvis hunden virker lad og ligeglad, og aktivitetsniveauet falder væsentligt. De helt tydelige tegn er for eksempel diarre, men det er ikke sikkert. Det kan være en god idé at tage hunden med forbi en dyrlæge, men du kan også begynde med at skifte hundens foder. Prøv for eksempel foderet fra Arion, der er tilpasset forskellige slags hundes behov. Det kan du finde billigt på nettet.

Visse foderprodukter sætter nemlig særligt fokus på hunde med fordøjelsesproblemer. Foderet er sammensat, så det tager ekstra højde for en sart fordøjelse, og det kan blive en stor lettelse for din hunds urolige mave. Skånsomt foder er vejen frem, når hunden nemt får problemer med maden, og så skal du endelig sørge for, at hunden aldrig får rester fra spisebordet. Menneskemad er ikke hundemad, og det kan være en stor belastning for hundens mave.

Se et stort udvalg af produkter fra Arion her

Share

Skriv et svar