Arion hundefoder – Følg den gode smag

Arion Hundefoder (Kilde: Petworld.dk)
Arion Hundefoder (Kilde: Petworld.dk)

Når du skal købe foder til din hund, er det vigtigste naturligvis, at du vælger det foder, som passer til hundens størrelse og behov, svagheder og styrker. De fleste mærker inden for hundefoder har opdelt deres produkter inden for alder, race og størrelse.

Det skyldes at hunde er forskellige og har forskellige behov. Men hunde har også forskellig smag. Tænk på den ret, du mindst kan lide. Hvad ville du sige til, at du skulle spise den to gange om dagen, hver eneste dag i dit liv? Det ville være trist. Du ville ikke kunne lide det. Det skal du heller ikke byde din hund.

Smag og sundhed i et hundefoder

Hunde er naturligvis ikke så kræsne som mennesker, men ligesom mennesker har de smagspræferencer. Nogle kan lide kylling, andre foretrække okseskød. Derfor har hundefoder mærket Arion lavet foder, som indeholder forskellige smag. Et andet mærke, Hills, har laver også en god hundefoder, som dyrene elsker.

Prøv dig frem og giv din hund forskellige varianter indtil du fornemmer, hvad der er dens fortrukne ret. Variation i kosten er ligeledes sundt og godt, så du formår både at glæde din hund med den gode smag, og sørger samtidig for at opretholde dens sundhed.

VIGTIGT! Dette indlæg er kun til inspiration. Er du i tvivl om noget eller planlægegr du ændringer i din hunds kost, anbefales det ALTID at rådføre sig med en dyrlæge.

Klik her for at købe billigt Arion hundefoder!

Share

Skriv et svar