Bayvantic bekæmper ubudne gæster i pelsen

Kom af med lopperne! (foto petworld.dk)
Kom af med lopperne! (foto petworld.dk)

Der er ikke noget værre end ubudne gæster. De kan være med til at ødelægge enhver fest. Nogle mennesker er gode til, når de holder fester, at smide folk, der ikke er inviterede ud. Det kan være svært at finde disse ubudne gæster, især hvis der er mange. Men der er det selvfølgelig godt, at man kender sine venner godt. Hvis der er mange andre gæster, kan det dog alligevel forekomme svært at adskille ven fra fjende.

Blikket mod pelsen

Derfor er det godt med et skarpt blik rettet mod ens venner, når man holder fest. Så nemt er det godt ikke at smide lopper ud af dyrenes pels. Mange hunde har en pels, som er svært at finde rundt i. Den er ikke lige sådan at pille rundt i. Det kan være svært at se de sorte lopper i de sorte pels. Det er derfor en god ide at holde en jævnlig og regelsmæssige runde, hvor man gennemgår pelsen. Gør man det, bliver det lidt nemmere at komme i kontakt med dyret, når der endelig sker noget. Men hvis først skaden er ude, er det godt at have bayvantic ved hånden.

Skåner dyret

Det er nemlig et middel, som virker og skåner dyret mod al for meget besvær. Det er aldrig sjovt at have lopper, og det er meget sjældent dyrets egen skyld. Det er derfor en rigtig god ide, hvis man som ejer gør sit bedste for at pleje dyret under selve behandlingen. Bayvantic er skånsomt og effektivt. Det fjerner meget nemt lopperne, som nu engang måtte rumstere rundt omkring i pelsen. Med et middel som bayvantic kommer vi som menneskehed tættere på den perfekte dyrevelfærd.

Læs mere om Bayvantic her: http://www.petworld.dk/maerker/bayvantic

Læs mere om Bayvantic:

Bayvantic fjerner lopper og flåter i en fart

Bayvantic beskytter dit kæledyr

Share

Skriv et svar