En akvariepumpe holder dit akvarium gennemsigtigt

En akvariepumpe skal du have (foto petworld.dk)
En akvariepumpe skal du have (foto petworld.dk)

Du kan se det for dig. Det her akvarium, der er grønt af alger. Fiskene ligner nogle, der suger efter ilt, trods de ikke har brug for det. De er ved at blive kvalt. De har det ikke godt i det akvarium, du står og kigger ind i.

For at sikre at det ikke bliver således hjemme hos dig, er det en rigtig god ide, at du investerer i en akvariepumpe i forbindelse med dit akvarium. En akvariepumpe sikrer, rent og klart vand.

Akvariepumpen suger vandet i akvariet til sig. Inde i pumpen sidder der et filter, her kommer vandet igennem, mens snavs og diverse urenheder standes og nedbrydes. Det eneste der kommer tilbage i akvariet er vandet, der er iltet på ny – med masser af energi til fiskene og et godt undervandsklima.

Akvariepumpen er smart, da den placeres indeni akvariet. Dette betyder, at den ikke fylder ekstra i rummet, hvor den står. Det eneste du behøver at gøre er, at rense filteret af og til – trods det meste snavs nedbrydes.

En akvariepumpe skaber langvarig glæde

Udover at sikre et flot, gennemsigtigt akvarium, så sikrer en akvariepumpe også lange fiskeliv. Det betyder også ekstra glæde til familien derhjemme. Det er ikke sjovt at blive ved med at skylle de små fisk ud i toilettet.

Hvis akvariet alligevel heller ikke holder sig helt rent, kan en god investering være et algefjernermiddel. Med dette middel fjernes alger let og hurtigt med en skrubbe, der er specialdesignet til at kunne gnide alger af ruderne. På den måde kan du sikre, at de hjørner hvor filteret ikke får suget til, der kan du selv fjerne, hvad der måtte sidde tilbage.

Med en akvariepumpe som disse er du sikret en god rengøring, med algefjerneren kan du få de hjørner med, du ikke troede var mulige!

Share

Skriv et svar