En hundegård giver større frihed

Sæt din hund fri i en hundegård (Foto Petworld.dk)
Sæt din hund fri i en hundegård (Foto Petworld.dk)

En hundegård giver større frihed til både dig og din firbenede logrende bedste ven. Din hund kan nemlig få masser af luft, mens du bruger tiden på andre vigtige sager. På de varme sommerdage kan du tage på arbejde med god samvittighed, mens din hund tilbringer dagen i haven. Du kan efterlade den uden opsyn, fordi den er lukket inde. Der er dog visse smarte foranstaltninger, du kan tage dig.

Som hovedregel skal din hundegård været placeret, så din hund ikke kan blive forstyrret af fremmede dyr og mennesker. Det vil gøre den utryg, og du risikerer den gør og larmer, hvilket også kan være til gene for forbipasserende og naboer.

Sørg altid for at hundegården både har skygge og sol. Det er ikke rart for din hund at bage i solen dagen lang, men den skal have muligheden for både at opsøge solens stråler og ligge afkølet i skyggen.

Din hundegård bør have overdække

Det kan være en god ide at investere i et tag til din hundegård. Det behøver ikke dække hele hundegården, men det kan skabe skygge, lå eller ly for regn. I Danmark må vi desværre erkende at vejret er omskifteligt, og en lys sommermorgen kan let blive til en uvejrseftermiddag.

I Danmark har vi desværre en forholdsvis kort sommerperiode, så vil du have ekstra glæde af din hundegård, kan du med fordel købe et isoleret hundehus til hundegården. Her kan din ven holde varmen, når morgenerne bliver køligere og eftermiddagene kolde.

Køb en hundegård, der er lavet i metal, da dette holder bedst. Så kan du have glæde af den i mange år. Desuden bliver de fleste hundegårde af metal lavet i forskellige farver – grønne og sorte, så de passer bedre ind i sine omgivelser.

Find en hundegård her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundehuse–loebegaarde.aspx

Share

Skriv et svar