En kattelem er en praktisk tilføjelse til boligen

Overvej også en kattelem med chip, som genkender din kat (foto petworld.dk)
Overvej også en kattelem med chip, som genkender din kat (foto petworld.dk)

Dét at have kæledyr er forbundet med nogle praktiske justeringer. Hvis man har hund, skal man planlægge at kunne gå tur med den en gang om dagen, og måske endda flere. Ligegyldigt hvilket kæledyr man har, skal man også fodre det og i det hele taget sørge for, at det har det godt. Hvis man har kat, kan det være en god idé at investere i noget så simpelt som en kattelem. Selvom det er en lille ting, kan den nemlig gøre en stor forskel.

En kattelem er en lille form for dør, man sætter i en eller flere af dørene i boligen. Kattelemmen er lige akkurat stor nok til, at katten kan gå igennem. På den måde kan katten gå ud og ind som det passer den. Dette er forbundet med flere fordele.

Den største fordel ved en kattelem er, at man slipper for at skulle åbne døren for katten, hver gang den vil ud eller ind. Dette kan være særlig besværligt om natten, hvor man helst bare vil sove. Kattelemme sparer derfor mange katteejere for en masse besvær, hvilket dem utroligt populære.

Kattelemme fås i mange forskellige udgaver. Nogle kan laves til, at katten kun kan gå én vej. Det er ikke svært at skære ud i døren til en kattelem, og hvis man sørger for at købe noget i god kvalitet, så vil det heller ikke betyde noget negativt i forhold til isolering. Gode kattelemme vil desuden ikke udgøre en trussel i forhold til fare for indbrud.

Kattelem med chip – ekstra sikkert

Man vil selvfølgelig gerne undgå, at andre katte i nabolaget benytter ens kattelem til at komme ind i huset. Derfor har man opfundet kattelemme med chip, så det kun er ens egen kat, der kan komme ind. Chippen sættes i kattelemmen, og en anden i kattens halsbånd, og derfor vil resten ordne sig selv.

Køb kattelem her

Share

Skriv et svar