En kattelem giver din kat større frihed

En fri kat er en glad kat (foto lavprisdyrehandel.dk)
En fri kat er en glad kat (foto lavprisdyrehandel.dk)

En kat er i og for sig et slags vilddyr. Ja, selvfølgelig er det et husdyr, som du kan have i dit hjem, men kattens natur er vild. Det ligner jo små løver, hvis vi skal være helt ærlige. De er jo også i familie med dem langt ude. Derfor er det også vigtigt, at vi giver vores katte lov til at være lidt vilde. For eksempel vil katte meget gerne bestemme selv. Det skal de have lov til. Man kan nemlig ikke træne en kat på samme måde, som man kan træne en hund. Derfor skal en kat have en kattelem, så den kan komme og gå i huset, som det passer den.

Få en kattelem i døre, så din kat kan nyde friheden

Du kan sagtens få en kattelem i din dør, selv om du aldrig har haft det før. Det er nemlig muligt at installere denne kattelem i en dør, så din kat kan få en større frihed. Det er vigtigt, at en kat kan rende ind og ud af huset, så den ikke kommer til at føle sig fanget i hjemmet. Men det er også vigtigt, så din kat ikke laver ulykker i hjemmet. De begynder at blive rastløse derhjemme, og kan derfor begynde at kradse i møbler og så videre. Derfor er det godt, at de kan komme ud.

Find en kattelem med det samme

Du kan finde en kattelem med det samme. Det handler bare om at gå ind i en butik, hvor du kan finde en masse katteudstyr. Det er vigtigt, at du får en kattelem, der passer i størrelsen til din kat. Den må heller ikke være så stor, at der kan kravle andre ting ind af lemmen. Så ender det galt.

Klik her for at finde en kattelem til døren

 

Du kan læse mere om en kattelem her:

Med en kattelem får du nattero og din kat mere frihed

En kattelem er en praktisk tilføjelse til boligen

Share

Skriv et svar