Et godt hundefoder giver kræfter til agilitybanen

Giv din hund godt med energi med hundefoder (Foto Petworld.dk)

Giv din hund godt med energi med hundefoder (Foto Petworld.dk)

Hunde elsker, når man træner med dem, sådan er det bare. Hunden bliver stimuleret og får masser af opmærksomhed fra sin ejer, og så kan et hundeliv altså ikke blive bedre. Alle hunde fortjener at blive brugt aktivt, og en rigtig god måde at stimulere hunden på er ved agilitytræning. Det går kort fortalt ud på, at hunden gennemfører forskellige forhindringer på en agilitybane. Måske skal den løbe gennem rør, springe over små forhindringer eller løbe slalom mellem opstillede pinde eller kegler. Ejeren, der træner hunden på banen, løber med ved sine af og dirigerer hunden i den rigtige retning.

Agility stiller ikke kun krav til hundens fysik, men bestemt også dens intellekt. Den skal være god til at lystre kommandoer, og både ejer og hund skal forstå hinanden for at kunne gennemføre en agilitybane til perfektion. Det kræver, at hunden har masser af energi til at løbe, tænke og agere, så den med overskud kan komme gennem forhindringerne og endda gøre det til en god tid.

Energi til at lære nye tricks med det rigtige hundefoder

Med et godt kvalitetsfoder med masser af protein, vitaminer og mineraler er hunden godt på vej. Præcis som med mennesker forbruger hunden enorme mængder energi, når den er aktiv, og med den massive stimulans den får ved agility, har den brug for den helt rigtige energikilde. Især proteinet i hundefoderet er vigtigt for hundens formåen, og man kan få rigtig godt hundefoder hvis primære energikilde netop er protein.

Put ordentlig foder i skålen, og du vil se din hund springe højere, løbe hurtigere og tage slalombanen som en verdensmester. Måske kan I forbedre jeres tid på banen, hvis hundens energiniveau forbedres. Så skulle eneste tilbageværende forhindring være, hvis du ikke selv kan følge med længere.

Se et stort udvalg af hundefoder

Share

Skriv et svar