Et kattehalsbånd knytter og skaber et familiært forhold

Køb et kattehalsbånd (foto petworld.dk)
Køb et kattehalsbånd (foto petworld.dk)

En kat har også ret til et navn. Ligesom vi også har navne, og ligesom navnene også får os til at glemme og huske, hvem det er, vi egentlig er, bør katte også have samme mulighed for at blive kaldt ved et navn og kendt for et navn.

At gør navnet ægte

Men hvordan gør man det lige officielt? Det gør man da med et kattehalsbånd, der både kan fortælle lidt om kattens navn og kattens tilhørsforhold. Det vil gøre det nemt og rart for katten at gå rundt på lange ture uden, at man som sådan behøver at blive bange for, at den skulle blive væk. For hvis det viser sig at katten er på afveje. Hvilket ofte kan gå hen og ske, viser det sig samtidig også, at det er meget nemt for den at finde hjem igen, så længe der er nogen til at læse, hvad der står på dens kattehalsbånd. Et kattehalsbånd gør altså på mange måder forbindelsen mellem kat og hjem stærkere, ligesom også forbindelsen mellem kat og menneske på samme vis forstærkes. Det er derfor en fornuftig investering at foretage sig, hvis man har lyst. Ligesom det også er en god og smart ide for både ejer og kat at få købt et kattehalsbånd med både navn og adresse på.

Styrker båndet mellem ejer og dyr

Et kattehalsbånd giver katten en identitet og styrker båndet mellem ejer og dyr. Der er ikke noget bedre end at føle sig garanteret og sikker på, at kat og menneske for altid vil forblive knyttede og stærke sammen. Et kattehalsbånd minder om, hvad der ligger bag kattens personlighed. Den har nemlig et unikt tilhørsforhold til sit hjem, ligesom den også har en helt særlig identitet, der udspringer fra netop dette hjem. Der er ingen grænser for lykken, når katten føler sig helt hjemme.

Se et udvalg af kattehalsbånd her: http://www.petworld.dk/liner-seler–halsbaand-3239

Læs om halsbånd til hunde:

Hundehalsbånd til hunden, der skal lære at gå pænt

Hundehalsbånd kan gøre din hund mere trafiksikker

Køb hundehalsbånd, efter du har købt hunden

Share

Skriv et svar