Giv bykatten et katte halsbånd og hold styr på den

hunter halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)
Hold styr på katten med et halsbånd (foto: billigdyrehandel.dk)

Det er typisk hunde, der har hundetegn – altså et halsbånd med et skilt i, hvor der står hundens navn, adresse og telefonnummer på ejeren. Katte kan dog også have et katte halsbånd med et tegn i. Det fungerer på samme måde. Mange foretrækker dog bare at give katten et halsbånd på, fordi katten er sin egen og ikke som hunden henvender sig til andre mennesker. Hvis man vil findes der små kattetegn, som passer i størrelsen til katten og katte halsbåndet.

Den største fidus med katte halsbåndet er netop størrelsen. Et hundehalsbånd ville være alt for stort og bredt til en kat. Derfor er der udviklet ode katte halsbånd, som passer til katten og er praktisk og behageligt at have på for katten også når den strejfer rundt på jagt efter kærester eller mus. Det er ofte bymennesker, der giver deres kat et halsbånd på. På den måde kan andre se, at katten ikke er en strejfer, som bør gives til dyreværnet. Ude på landet er det sjældent et problem, men på den anden side, så skader det ikke katten at have et halsbånd på.

Katte halsbånd i mange varianter

Der findes katte halsbånd i mange varianter og du kan finde et, der passer helt perfekt til din kat. Selvom det ikke svinger ligeså maget som med hunde, så er der forskel på katte og nogle katte har brug for større og mindre halsbånd. Det er der ofte taget højde for med katte halsbåndet ved at det kan gøres større og mindre med en lukkemekanisme.

Du kan også få katte halsbånd til killinger. Dette kan være særlig godt, hvis du skal have styr på nogle forholdsvist ens killinger, hvis du eksempelvis har solgt en killing, som skal blive ved moren ind til den kan tages fra moren.

Find katte halsbånd her 

Find halsbånd til både hund og kat her:

Et kattehalsbånd knytter og skaber et familiært forhold

Køb hundehalsbånd, efter du har købt hunden

Share

Skriv et svar