Gnaveben til lækker forkælelse

SNOOPY SNACK TYG (Foto: Petworld.dk)
SNOOPY SNACK TYG (Foto: Petworld.dk)

Når din hund slænger sig mageligt og logrende i sofaen, kan det være svært at forstå, at den nedstammer fra kød-elskende rovdyr. Og det har den uden tvivl også selv glemt. Ikke desto mindre sidder glæden ved kød dybt i de fleste hunde, som bliver vilde af begejstring ved at få et gammeldags kødben. Derudover er det en herlig beskæftigelse, som underholder hunden i timevis.

Lækkert for både små og store hunde

Man kan måske fejlagtigt tro, at det kun er de store hunde, som har trang til kød, og kan glæde sig over et kødben. Men de små hunde er mindst lige så interesserede, og fortjener indimellem også en rigtig hunde-forkælelse. Derfor er der produceret forskellige typer kødben, som passer i størrelse og udfordring til de forskellige hunderacer. Har man f.eks. en mindre hun, kan man købe et lægben fra en gris, som er smalt og på ca. 17 cm. Til de store hunde med mere kraftige kæber og tænder egner en tørret okseknogle sig rigtig godt. Den har både en god smag, og er god at tygge på uden at den går i stykker.

Skal det være særlig luksuriøst kan man skaffe et røget parmaskinkeben fra Italien. De ligger på 22 – 24 cm, og har altså en mellemstor størrelse, og giver hunden en lang og velsmagende beskæftigelse.

Knoglerne er vakuumpakkede i frisk tilstand, og blevet varmebehandlet efterfølgende, og er uden konserveringsmidler.

Share

Skriv et svar