Har du Danmarks sødeste kæledyr?

Kat (Foto: petworldkonkurrence.dk)
Kat (Foto: petworldkonkurrence.dk)

…Sikkert, det mener de fleste kæledyrsejere forhåbentlig. Men nu giver Petworld, Danmarks største supermarked for kæledyr, dit dyr mulighed for at smykke sig med den fornemme titel, når de afholder en stor fotokonkurrence, der gerne skulle komme tættere på at afklare spørgsmålet.

Om konkurrencen

Inden man farer ned til den nærmeste køledyrs-beautysalon, så stop en halv. Konkurrencen er allermest for sjov, og kræver ingen særlige egenskaber for hverken dyr eller ejer.

Og så er konkurrencen helt gratis at deltage i, man møder blot op i sin lokale Petworld butik den dag, butikken har besøg af den professionelle kæledyrsfotograf, Pernille Lau. Så bliver dyret, selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, fotograferet. Fotografen vælger herefter det bedste motiv ud – som efterfølgende bliver lagt ud på kampagne sitet petworldkonkurrence.dk og Petworld’s Facebook side.

Så er det alene op til de besøgende på siderne at stemme to kandidater fra hver butik videre til ”finalen”. Det hele afgøres altså af ”amatører”. Og det er første gang i de 3. år fotoeventen har været iværksat, at afstemningen bliver uddelegeret til demokratiet.

Bliv klogere på, hvordan konkurrencen foregår her: www.petworldkonkurrence.dk.

Share

Skriv et svar