Henne Pet Food er dansk foder til dit kæledyr

Henne Pet Food  (foto: petworld.dk)
Henne Pet Food (foto: petworld.dk)

Når du skal ud og vælge foder til din hund eller kat, er der rigtig mange muligheder at vælge mellem, og det kan være rigtig svært at vælge det produkt, som passer til netop dit kæledyr. En af mulighederne for foder til din hund eller kat er Henne Pet Food.

Henne Pet Food er et dansk mærke, som ligger i Outrup ude ved den jyske vestkyst. Virksomheden er en familievirksomhed, da flere af medarbejderne og ledelsen er i familie med hinanden.

Deres produkter er hovedsageligt baseret på laks. Dette er en naturlig fedtkilde. Derudover kan der være både majs, byg, hvede og ris i foderet. Dette skal fungere som kulhydratkilde.

Vælg det rigtige Henne Pet Food produkt til dit kæledyr

Når du skal vælge foder til din hund eller kat, er der mange forskellige ting at tænke på. Nogle hunde er større end andre. Dermed er der forskel på, hvor meget de spiser. Derfor kan man med fordel kigge efter større mængder foder til sin hund, hvis den er stor. Derudover er der også en forskel på, hvor gammel hunden er. Når en hund er hvalp, så har den andre behov for næring end en voksen hund.

Der er også forskel på, hvor aktiv din hund er. Hvis man nu har slædehunde, så bruger hundene selvfølgelig meget mere energi på at løbe og trække slæden, og dermed skal de også have noget foder med mere energi i. Omvendt vil en taskehund ikke have behov for at få så meget energi igennem sin kost.

Det samme gælder katte. Nogle katte er mere aktive end andre. Nogle katte kommer måske ikke så meget ud, eller måske er det en kat, som kun befinder sig indenfor. Nogle katte kan godt blive lidt overvægtige, hvis de ikke forbrænder mere, end de indtager gennem deres foder. Derfor kan man også få noget kattefoder, som er lav på energi.

Læs mere om Henne Pet Food her

Share

Skriv et svar