Hills hundefoder er tilpasset specifikke behov

Hills har lavet bestemte produkter efter race og alder (foto Petworld.dk)
Hills har lavet bestemte produkter efter race og alder (foto Petworld.dk)

Du er, hvad du spiser. Det er din hund naturligvis også. Det er vigtigt, at din hund får den korrekte føde, hvis den skal holde sig sund og leve et langt godt liv uden sygeregninger og med masser af glæde og energi. Det ser man alvorligt på hos Hills, der derfor ikke bare fremstiller standardfoder til din bedste ven. Her har man udviklet hundemad af særlige ingredienser, der er tilpasset ikke bare til alder men også til race, størrelse og specielle behov.

Lider du af overvægt, og ønsker du at tabe dig, så lægger du din kost om. Det samme bør man selvfølgelig gøre med sin hund. Derfor giver det så god mening, at Hills laver hundefoder til specielle behov.

Hills hundefoder til store og små, syge og sunde

Hills hundefoder indeholder alle nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for. Din hund har brug for rigeligt med protein, så den kan styrke muskler og pels. Men den har også brug for vitaminer og mineraler, så immunforsvaret, led og knogler kan fungere optimalt. Endelig kan fibre sikre en bedre fordøjelse og dermed et højere optag af energi og en bedre mæthedsfornemmelse.

Der er dog forskel på hunderacerne, og derfor bør der også være forskel på kosten. Større hunde har selvfølgelig behov for flere kulhydrater end mindre, da de helt naturligt må bruge mere energi. Hills laver også hundefoder til en lang række specialbehov. Noget foder modvirker tandsten, andet overvægt, mave- eller hudproblemer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på din hunds ve og vel.

Køb Hills hundefoder her: http://www.petworld.dk/products/hills.aspx

Share

Skriv et svar