Hills – mærket der også udvikler kvalitetsfoder til din kat

Hills laver også foder til katte - og kvaliteten er ligeså høj (foto Petworld.dk)
Hills laver også foder til katte – og kvaliteten er ligeså høj (foto Petworld.dk)

Du kender sikkert alt til at have en travl hverdag. De har de fleste af os trods alt nu om dage, hvor alt skal gå op i en højere enhed. Karriere, børn og ægteskab. Derudover vil vi også gerne finde tid til at dyrke vores interesser og ses med gode venner. Derfor er alt, der kan spare tid, kærkomment i dagligdagen. Det gælder også, når det kommer til vores kæledyr.

Et sådant anskaffer man sig selvfølgelig ikke, hvis man ikke har tid, men lad os være ærlige; Der er nogle ting, vi hellere vil bruge tid på, når det kommer til vores kæledyr, end andre. Fx er noget af det bedste ved at have kæledyr al nusseriet. Det er hyggeligt at have en varm kat liggende i skødet eller nusse hundens bløde ører – det bruger dyreejere gladelig deres tid på.

Mindre hyggeligt er det at bruge tid på at fare rundt efter dyrenes foder i diverse butikker.

Den gode nyhed er, at det behøver du ikke længere.

Hills har også foder til katten

Hvis du både har hund og kat, ved du, at det er sjældent, du kan få det foder, du foretrækker at fodre hund og kat med, det samme sted. Typisk skal du købe dit hundefoder ét sted og kattefoder et andet, fordi mærkerne, der producerer hundefoder, ikke producerer kattefoder – og omvendt. Her er fodermærket Hills dog undtagelsen, der bekræfter reglen.

Hills laver nemlig både foder til katte og hunde, så du kan få alle indkøb overstået samtidig. Det er smart og ikke mindst tidsbesparende, så du i stedet kan bruge energi på noget andet. Foderet kan tilmed købes online, så du også slipper for turen i dyrehandleren. På den måde undgår du at skulle bære de tunge sække. I stedet får du dem leveret til hoveddøren.

Læs også: Hills hundefoder er tilpasset specifikke behov

Share

Skriv et svar