Hunde elsker at finde roen i en hundekurv

En prisvenlig hundekurv af plast (foto lavprisdyrehandel.dk)
En prisvenlig hundekurv af plast (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunde elsker at ligge sig i en hundekurv. En hundekurv er, hvad en sofa er for os. Indbegrebet af hygge og ro. Et sted, hvorfra man kan se resten af hjemmets dramatik udspille sig uden at skulle være nødsaget til at gribe ind. I sofaen ligger man fredet, man ligger i sin egen ro, og man på den måde være helt ok med at skulle underholde sig selv. Sådan har hunde det også med en hundekurv. En hundekurv er en zone for hunden og alene for hunden.

At kunne slappe helt af

En hund elsker at have det sjovt, og den plejer også at være meget aktiv i løbet af dagen. Men nogle gange i løbet af de lidt senere aftentimer kan den godt finde på at snige sig hen til sin hundekurv. For her ved den, at den både er tæt på familien, livet og hjemmet. Men den ved samtidig også, at den er så tæt som muligt på roen. For lige her i hundekurvens vugge er der ingen, der kommer og forstyrrer. Kun med gode overraskelser. Og dem har en ejer heldigvis mange af i løbet af dagen. En hundekurv er det sikre punkt, som både mennesker og dyr ønsker sig. Et sikkert punkt, hvorfra man har sig selv i et roligt lune. Om det så bare er for nogle minutter.

Til hjem og til rejse

Der findes mange forskellige slags hundekurve. Der findes nogle store til hjemmet, velegnet til større lokaler eller udendørs brug, og så findes der også hundekurve, som kan være gode at have med på rejserne med hunden. Hundekurv på rejsen er en god ide. For hunden kan det nogle gange være lidt overvældende at skulle rejse med rundt en masse fremmede steder. I sådan et tilfælde er en hundekurv med til at føje en dyb ro med til rejsens mange spontane oplevelser.

Læs flere indlæg om hundekurve her:

Hundekurve er vigtige for din hunds trivsel

Forøg din hunds trivsel med en dejlig hundekurv

Share

Skriv et svar