Hundelegetøj er sjovt og træner hundens evner

Din hund har brug for hundelegetøj (foto petworld.dk)
Din hund har brug for hundelegetøj (foto petworld.dk)

Hvis du er på udkig efter hundelegetøj til din hund, er du kommet til det rette sted. Der findes mange fine former for hundelegetøj, som kan bruges til leg på gåturen eller hjemme i hjemmet eller i haven.

På gåturen kan du have en bold med i lommen, som du kan kaste og din hund derefter henter. Denne bold skal være en smule hård, eller i noget solidt stof, da hunden ellers risikerer at bide den i stykker.

Hundelegetøj kan også være mere fokuseret på træningen af hjernen fremfor fysisk aktivitet. Der findes små gummikapsler, hvori du kan lægge hundegodbidder i. For at godbidderne kommer ud, skal din hund ryste kapslen på en bestemt måde. En anden leg med hundegodbidder er at lægge bidderne forskellige steder uden- eller indenfor, og så skal din hund søge efter dem. Det skærper både lugtesansen og evnen til at udføre noget struktureret.

Masser af energi

Som hundeejer ved man, at hunde som udgangspunkt har et højt energiniveau. Det ved man igennem den kost, de har brug for, og det ved man, fordi de tit fører poten henover hoveddøren og bidder i hundesnoren.

Der findes masser af hundelegetøj, som I kan bruge derhjemme, hvis I trænger til en rask leg. Eller måske hvis vejret er forfærdeligt dårligt, og du ikke kan komme ud at gå tur.

Hundelegetøj er ofte noget, hunden kan bide i. Noget den kan vride lidt i. Du vil opleve, at et snoet reb med nogle sikre knuder, der gør, det ikke går i stykker, er et eminent stykke hundelegetøj. Du kan have fat i den ene ende, mens din hund har tænderne i den anden. Samme form for legetøj findes også, hvor det i stedet er en gummisnor med et håndtag og en bold i den anden ende.

Din hund har brug for at brænde energi af. Gør det sammen med aktivt hundelegetøj.

Du kan finde legetøj til hunde her

 

Se flere af vores indlæg om hundelegetøj her:

Hundelegetøj skal stimulere belønningscentralen

Hundelegetøj gør din hund klogere

Hundelegetøj – Ekstra sjov og udfordrende aktivering

Share

Skriv et svar