Iams – foder til hund og kat

Iams passer på dine kæledyr (foto petworld.dk)
Iams passer på dine kæledyr (foto petworld.dk)

De fleste danske husstande har kæledyr boende. Kæledyr kan fungere som en slags ekstra selskab, hvis man er alene derhjemme, og så er det også noget, som kan bringe familien tættere sammen. Det er også en god belæring for børn at lære at tage sig af en hund eller en kat. Dette gør man blandt andet ved at købe godt foder til dem og fodre dem jævnligt. Køber du foder fra anerkendte varemærker som Iams, Hills, Eukanuba eller Arion, eller tager du bare det billigeste nede i supermarkedet?

Det lokale supermarked kan selvfølgelig sagtens have et tilbud på hundefoder fra Iams. Ofte vil de dog have nogle faste varer, der ikke nødvendigvis er af god kvalitet. Nogle tænker måske, at der ikke er forskel på foder til kæledyr, men det er faktisk bare en udbredt misforståelse. Det ville være det samme som at sige, at der ikke er forskel på kvaliteten af den mad, vi mennesker kan købe til os selv.

En hund vil for eksempel have rigtig godt af at blive fodret med hundefoder fra Iams, i forhold til så meget andet. Man vil endda kunne se en synlig forskel på hunden efter den bliver fodret med ordentligt foder, blandt andet på pelsens glans og hundens generelle udstråling.

Iams har mange forskellige typer hundefoder. På denne måde kan man specialisere den mad man giver en stor hund i forhold til en mindre hund, og en del kommer også an på, hvilken race hunden har. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for kattefoder, hvilket Iams også forhandler.

Under alle omstændigheder vil det være en fordel for både kæledyr og ejer at undersøge hundefoder og kattefoder fra Iams nærmere. Det kan på længere sigt føre til længere levetid og livskvalitet for dyret, men også på kort sigt gøre en mærkbar forskel.

Se på Iams katte- og hundefoder her

Share

Skriv et svar