Iams er foder, der mætter kattene og gør dem glade

Iams  (foto: petworld.dk)
Iams (foto: petworld.dk)

Iams er foder til kattene, der elsker luksus og gourmet. Byder man kattene på et måltid Iams, byder man dem på et måltid mad, der holder. Der er ikke noget bedre end at få et godt måltid mad engang imellem. Det bedste må være at få et måltid med Iams. Iams har et stort indhold af mineraler og andre lækre sager, som kattene elsker.

Iams forbedrer og skaber sunde forhold

Det er givet, at kattene føler et stort velbehag, når de spiser deres skåle og tallerkener op med Iams. På samme vis er det også givet, at Iams igennem mange år forbedret og skabt unik foder til kattene. Det giver på den måde rigtig god mening at investere i Iams, hvis man gerne vil have det bedste ud af dagen som katteejer. Som katteejer har man nemlig et privilegium. Der hører en etisk fordring med, når man har et husdyr. Det skal nemlig passes og plejes. Madskålen skal helst være fyldt op med diverse lækre sager. og på den måde skal der aldrig være en sulten mave, der knurrer.

Vitaliserende

Iams er noget af det bedste foder på markedet. Vi ved allesammen, hvor meget katte går op i deres selvstændighed og frihed. For kattene er det en ganske unik frihed, der hører med til at kunne løbe rundt, som det passer dem. Det er i hvert fald sådan, det mere eller mindre forholder sig. Iams giver dem den vigtige og nyttige energi til at holde dagen ved lige. Det er så sandt, som det er sagt. Uden Iams er der ikke rigtig på samme måde spontanitet og vildskab over kattenes tilværelse. Her er foder nemlig en helt fundamental del af dagens gang. De færreste mennesker kan holde sig selv kørende uden at spise i løbet af dagen.

 

Find foder fra Iams her

 

Læs mere om Iams:

Iams – foder til hund og kat

Share

Skriv et svar