Kend dit hundefoder, inden du fodrer din hund med det

Du skal ikke give hunden hvadsomhelst (foto lavprisdyrehandel.dk)
Du skal ikke give hunden hvadsomhelst (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det er meget, meget vigtigt, at du kender dit hundefoder, inden du fodrer din hund med det. Hvorfor? Fordi din hund ikke skal spise hvad som helst. Din hund skal spise sundt, så den kan leve et langt og godt liv uden et dårligt helbred. Først og fremmest fordi det selvfølgelig er det mest humane for din hund, at den undgår sygdomme, men også fordi det kommer til at koste dig en formue, hvis du skal have den til dyrlæge i tide og utide. Det bliver alt for mange penge i sidste ende. Så hellere købe noget kvalitetsfoder nu og slippe for disse dyrelægeregninger senere hen i hundens liv.

Sørg for, at der er meget næring i din hunds hundefoder

Det er vigtigt, at der er godt med næring i din hunds hundefoder. Din hund skal helst kun spise en gang om dagen. Gerne om aftenen. Og det er en god idé, hvis det så er noget næringsrigt mad, den spiser på dette tidspunkt, så den stadig har energi til at komme igennem hele næste dag, indtil der er mad igen. Maden skal være sund, så din hund ikke bliver overvægtig. At have en overvægtig hund er næsten som at begå dyreplageri, fordi det er så dårligt for hunden at veje for meget. Det kan den slet ikke holde til i længden.

Du kan finde flere eksempler på godt hundefoder på nettet

Hvis du selv er i tvivl om, hvad der er det bedste hundefoder, så kan du finde inspiration på nettet. Du kan bare søge efter andre hundeejeres erfaring. Hundeejere vil hellere end gerne dele deres erfaring med dig, og du kan finde anmeldelser af hundemad mange steder.

Klik her for at finde godt hundefoder til din kære hund

 

Se vores guide til hundefoder her:

Guide til hundefoder

Share

Skriv et svar