Køb Eukanuba til din lille, sprælske hvalp

Eukanuba - Hvalpefoder (Foto: Petworld.dk)
Eukanuba - Hvalpefoder (Foto: Petworld.dk)

Når familiens nye kæledyr første gang sætter sine ben i jeres bolig, er det utrolig overvældende. Den brænder meget energi af, og derfor er det også vigtigt, at den får tilsvarende god foder. Her kommer Eukanuba ind i billedet. Det er muligvis ikke et mærke, du kender. Men har du netop anskaffet dig en lille ny hvalp, er det et godt mærke at tjekke ud.

Din hvalp fortjener noget ordenligt

En sund og glad hvalp giver meget mere til familielivet, end en, der ikke får god mad – det siger sig selv. Det er muligt, at det billige hundefoder virker tillokkende, men netop mens hunden er hvalp, er det ikke nødvendigvis en fordel af spare på hundefoder. Du kan risikere at få noget foder af meget dårlig kvalitet med hjem. Og det vil du lynhurtigt kunne mærke på din hvalp.

Hvalpen skal have nogle gode vaner

Det første år er et af de vigtigste i din hunds liv. Her lægger du bunden til de næste mange gode og ikke mindst sunde år. Men det kræver, at du aktivt vælger i mellem forskellige fodertyper, så din hvalp kun får det bedste. Hos Eukanuba er de så specificerede, at du kan købe forskelligt foder alt efter, hvilken størrelse din hvalp har. Mængden af protein, kulhydrat og fedt er tilpasset det motionsniveau din størrelse hund har, og så undgår hvalpen at tage på. På den måde får den præcis den næring, den skal have.

Vil du se hundefoderet til hvalpe fra Eukanuba? Klik på linket.

Share

Skriv et svar