Kunne det ikke være sjovt at bygge dit eget kaninbur?

Et helt almindeligt kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)
Et helt almindeligt kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der findes så mange ting derude, som allerede er produceret, så det kan være svært at vælge, hvordan ens egne ting helt præcist skal se ud. Det gælder især, når vi skal købe bure til vores kæledyr. Tag for eksempel et kaninbur. Du kan få en bestemt slags – men hvad nu hvis det slet ikke er sådan et kaninbur, du gerne vil have? Ja, så har du kun én anden mulighed: Byg kaninburet selv. Det kan sagtnes lade sig gøre, og det kan blive et rigtig sjovt projekt for hele familien. Er du bare den mindste smule handy, så bliver det ikke en uoverskuelig opgave.

Få inspiration til kaninbure mange steder fra

Selv om du vælger at bygge dit eget kaninbur, så skal du jo have en smule inspiration, så du kan komme i gang. For eksempel kan du jo godt kigge på, hvordan de kaninbure, du kan købe hos dyrhandlen er designet. Du skal ikke kopiere det – så kunne du jo lige så godt bare købe det – men du kan få lidt inspiration til, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Du kan også finde en masse inspiration, hvis du for eksempel tager i zoologisk have. Her kan du se, hvordan de har bygget nogle anderledes bure til deres dyr. Og ja, en zoologisk have kan også sagtens have kaniner.

Gå i gang med dit kaninbur allerede nu

Det er en god idé at gå i gang med at bygge kaninburet et par måneder inden, at du køber dine kaniner. For du skal være sikker på, at det bliver færdigt i tide. På den måde skal du heller ikke stresse. Det kan i stedet blive et lille, sjovt projekt for hele familien.

Klik her for at få inspiration til et kaninbur

 

Læs mere om kaninbure:

Kaninbur kan være starten på et godt venskab

Køb et kaninbur og prøv et skønt kæledyr

Skab hygge i kaninburet

Share

Skriv et svar