Lad katten strække sig ud med et kradsetræ

De fleste katte har brug for et kradsetræ (foto lavprisdyrehandel.dk)
De fleste katte har brug for et kradsetræ (foto lavprisdyrehandel.dk)

Efter man har strukket sig i sengen om morgenen, følger en følelse af veltilpashed og ro. Der er ofte ikke noget lækrere end at spænde sig ud. Det skulle lige være en omgang massage. Med en massage får man berørt ømme og trætte muskler, der har haft brug for en kærlig hånd. Det samme gælder egentlig, når man strækker ud i leddene. Det kan være, man har trætte og ømme led, der godt kunne bruge en kærlig hånd. Når man strækker ud, får man sig lige en slapper.

Et kradsetræ er en nødvendighed

Med et kradsetræ kan katten lige få sig en strækker, når den har brug for det. Så går det ikke udover de hjemlige møbler eller puder. For katte har et naturligt behov for at bruge potterne engang imellem. Det ligger til dem som rovdyr at strække sig og krase på noget. Ligesom når vi dyrker vores motion for at få gang i systemet, sætter kattenes system sig i gang, når de kradser i deres kradsetræer.

Hvis man som ejer derfor investerer i et kradsetræ, vil man se en glad og tilfreds kat. En kat, der vil glæde sig over at kunne slappe af og strække sig ud. En kat, der vil fornøje sig over at kunne krade på et træ i stedet for møbler.

Et kradsetræ er en hyggelig anledning

Ønsker man et hus, der er rent og ikke helt kradset til? Ønsker man at beholde sin sofa, som var den ny? Så bør man investere i et kradsetræ, så de små misser kan kradse løs uden at få dårlige samvittighed. Så kan man som ejer også nemmere forlade huset uden at gå med frygten for, at hjemmet er helt kradset til, når man kommer hjem igen.

Find et kradsetræ hos lavprisdyrehandel

Se flere produkter til katte her:

Underhold din kat med sjovt kattelegetøj

Share

Skriv et svar