Øv, har din kat allergi? Sørg for at hjælpe den med det samme

Katte foder mod allergi (foto petwordvet.dk)
Katte foder mod allergi (foto petwordvet.dk)

Det er faktisk ikke kun os mennesker, der kan have allergi. Det kan dyr desværre også. Allergi er noget forfærdeligt noget, fordi vi ikke altid kan vide, hvad det er, vi er allergiske over for. Med dyr er det endnu sværere. Derfor handler det også om at få købt den rigtige medicin med det samme, hvis din kat har allergi. Heldigvis er der meget medicin til dyr, som afhjælper flere ting på én gang, og man kan derfor være med til at slå flere allergier ihjel på samme tid. Heldigvis da! Det er jo svært nok at få medicinen i dyr, må man sige. Læs mere om katte med allergi herunder.

Hvis din kat har allergi, så skal du selvfølgelig købe medicin til den

Meget medicin er svær at få katte til at spise, også selv om de har det dårligt. De små stakler ved jo ikke, at medicinen vil hjælpe dem. Det er lidt ligesom, når man skal give små børn medicin. De vil heller ikke altid spise det. Derfor kan det være en god idé at købe noget medicin, som evt. kan blandes i din kats foder. Dermed får din kat sin medicin mod sin allergi, uden at den opdager det. Det er da smart! En win-win situation for alle.

Du kan lære mere om katte med allergi her på nettet

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din kat har allergi eller ej, så kan det være en god idé at søge mere information her på nettet, hvor der er mange sider, der kan hjælpe dig. Men hvis det ikke giver pote, så kan du også tage din kat til dyrlæge. Det er måske den bedste mulighed.

Har din kat allergi? Så klik her for at få hjælp

 

Se vores guide til hundefoder her:

Guide til hundefoder

Share

Skriv et svar