Om 5-starminiatures.dk

Om sitet

Dit kæledyr har fortjent det bedste. Intet mindre. Det betyder leg og snak med alle i familien. Men det betyder også, at du har et ansvar for, at få fat i det tilbehør, som dit dyr har brug for. Det er ikke altid nemt at finde plads i budgettet til alle de ekstra ting, som din hund, kat eller fisk har behøv for. Men vi vil gerne hjælpe dig med at komme bedst og billigst om ved det. Dette site er den hjælp. Her kan du læse om gode tilbud på kvalitetshundefoder, du kan finde ud af, hvordan du finder den bedste hundekurv, og så kan du finde ud af, hvordan du vælger akvarieplanter.

Til den erfarne…

Vores mål er, at både den drevne kæledyrsejer og den helt grønne i faget kan gå glæde af dette site. Derfor forsøger vi at ramme så bredt, som muligt. Har du efterhånden nogle år på bagen, og kender du dit kæledyr, så behøver du måske ikke gode råd om det bedste hundefoder. Men sitet kan være godt til at holde dig up-to-date. Markedet for foder, tilbehør og udstyr til kæledyr udvikler sig konstant. Dit kæledyr skal have det bedste produkt, og her på siden kan du læse om det. Så er du sikker på, at dit kæledyr ikke går glip af noget.

Til nybegynderen…

Har du netop besluttet dig for, at du skal have kæledyr, så er det en anden snak. Her skal du nemlig først til at begive dig ind i junglen af kæledyr og deres tilbehør. Sitet hjælper dig med at få et overblik. Den første tur i en dyrhandel kan være helt umulig at komme igennem – simpelthen fordi, man bliver overvældet. Men har du kigget på sagerne hjemme foran computeren først, bliver det nemmere at finde rundt i. Læs om, hvilken slags hunde- eller kattefoder der er bedste for dit dyr, find ud af, hvordan du sikrer dyret mod loppeangreb eller se, hvor du skal stille dit kaninbur og hvorfor.

Vi har brug for jer begge

Uanset, om du har haft hund de sidste 5 år eller sidste 5 minutter, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi forsøger hele tiden at gøre sitet bedre og mere brugbart. Vi støvsuger nettet for gode tilbud og råd om alt til dit kæledyr, men vi vil gerne have hjælp fra dig. Sidder du med nogle tips, som du mener, andre kan få glæde af, eller har du bare ris eller ros til sitet, så skriv til os. Det er en stor hjælp. På forhånd mange tak.

Share

Skriv et svar