Pedigree er en sværvægter på fodermarkedet

Pedigree kan du altid regne med (Foto Petworld.dk)
Pedigree kan du altid regne med (Foto Petworld.dk)

Når du køber hundefoder er der selvfølgelig flere ting, du bør overveje. Din hund skal have en varieret smag, opskriften skal være sund, prisen passende og foderet skal have et højt optag, hvilket vil sige, din hund får mest mulig energi ud af maden.

Pedigree er en sværvægter på fodermarkedet og et mærke vi alle kender, og det er ikke for ingenting. Pedigree laver nemlig foder af ganske høj kvalitet til en fair pris. Som mange andre fodermærker indeholder Pedigree heller ingen kunstige tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og farvestoffer, men Pedigree tilsætter heller ikke sødemidler og sukker i blandingen. De hund skal have rene næringsstoffer!

Foderet indeholder ægte kødprotein, og det har din hund fra naturens hånd stort behov for. Hovedkosten for din hund ville i naturen være fedt og protein, og det skal den naturligvis også have i fangenskab.

Pedigree laver foder til alle hundens behov

Pedigree producerer naturligvis også foder til både hvalpe og seniorer. Hvalpe skal have ekstra energi til sine byggesten, ligesom de skal have ekstra med kalcium og mineraler til deres tænder og knogler, der er i rivende udvikling. Ældre hunde har selvfølgelig behov for flere vitaminer og mineraler for at opretholde et sundt immunforsvar.

Pedigree har udviklet sin foder efter hundens fire grundlæggende behov. Stærke tænder, god fordøjelse, stærkt immunforsvar og lækker pels. Disse fire behov spiller selvfølgelig sammen. En god fordøjelse er essentielt, hvis både du og din hund skal opbygge et sundt immunforsvar.

Mange hunde elsker Pedigree – måske vil din også. Velbekomme.

Køb Pedigree hundefoder her!

Share

Skriv et svar