Royal Canin – Guide til killingens kost

Vælg det rette foder til killingen (Foto Petworld.dk)
Vælg det rette foder til killingen (Foto Petworld.dk)

En nyfødt killing lever af modermælk, men langsomt udvikler den sig til faktisk ikke at kunne fordøje mælkesyre, når den er voksen. Den udvikling skal du hjælpe med til. Den skal foregå stille og roligt, uden at katten tager for meget på, taber sig for meget eller i det hele taget mistrives. Royal Canin er et af de produkter, som har taget fat i den udvikling.

Et vendepunkt

  • Indtil killingen er fire måneder, kan du godt langsomt overgå til almindelige foder. Men det skal stadig ikke være tørfoder. Foderet skal blødes op, så det har konsistens som en grød. Men du skal stadig huske på, at katten bruger sin lugtesans til at finde ud af, hvad den vil spise. Så uanset, hvad du gør, skal det foder, du blander, lugte god.
  • Når killingen er rundet de fire måneder, har den som regel fået de tænder, som bliver hos den. Derfor skal den have nogle foderpiller, som kan træne tænderne. Sammensætningen af foderet ændres ikke.
  • Et af de steder, hvor du kan se, hvis killingen ikke får god kost, er på dens pels. Sørg for, at den får masser af umættede fedtsyrer. Så bliver pelsen smukkere, og det er din garanti for, at du giver den det rigtige at spise.

Se Royal Canin produkter til killinger her

Share

Skriv et svar