Royal Canin hundefoder – det sikre valg

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)
Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Når du skal finde mad og foder til din hund, kan det være svært at vælge. Der er en jungle af forskellige mærker og typer. Et af de mange mærker, du vil støde på i jagten, er Royal Canin.

I over 40 år har Royal Canin produceret foder til hunde og katte verden over. De har mange forskellige typer foder alt efter hvilken race, alder eller vægt din hund har.

Hvorfor Royal Canin

De mange forskellige typer foder er udviklet i samarbejde med dyrelæger, og uanset om din hund bare et familiens kæledyr, eller om du bruger den til jagt eller andre aktiviteter, så er foderet til den at finde i Royal Canins varekatalog.

Selv om Royal Canin er anerkendt som et godt fodermærke, er der dog god grund til at overveje dit valg af foder en ekstra gang. Royal Canin er en smule dyrere end meget andet på markedet, og uanset hvad handler det jo om hvad din hund kan lide at spise. Foderet kan være nok så anerkendt. Men hvis din hund ikke er interesseret i det, så hjælper det ikke meget.

Sørg derfor altid for at købe en lille mængde foder til at starte med for at teste, om din hund kan lide det. Alternativt kan man i nogle forretninger få lov til at tage hunden med til en prøvesmagning.

Find gode tilbud på Royal Canin hundefoder her!

Share

Skriv et svar