Royal Canin – lækkert foder til din hund

Din hund er pjattet med Royal Canin, uanset om den ved det endnu eller ej (Foto Petworld.dk)
Din hund er pjattet med Royal Canin, uanset om den ved det endnu eller ej (Foto Petworld.dk)

Min hund fortjener kun det bedste. Sådan har mange hundeejere det, og de er gode til at forkæle deres kæledyr og sørge for, at det har det godt. Også når det kommer til maden. Noget næringsrigt hundefoder som Royal Canin med en god smag og den rigtige sammensætning af fedt, protein og kulhydrat, så har din hund energi til hele dagen, og det vil mange hundeejere sætte pris på. Se et udvalg her.

Ud over maden er der også mange andre måder at forkæle sin hund på. Her får du et par ideer til, hvordan du rigtigt kan forkæle din hund en dag.

Sådan forkæler du din hund – Royal Canin, ny hundekurv eller et hundebad?

Hvad med at give din hund et lækkert bad? Man kan tage den med hen til en salon, hvor de rigtigt kan forkæle hunden med et bad, hvor den bliver vasket i sæbe og tørret bagefter. Det vil den sikkert kunne lide. Men du kan også bare gøre det hjemme i badekaret.

En god lang gåtur i hundeskoven vil også være ren forkælelse til din hund. Lad den løbe rundt og lege med de andre hunde og nyde at være ude i det fri, når din hund har haft sådan en dag, er den også dejligt træt, når den kommer hjem.

Køb en ny blød hundekurv til din hund og put ekstra tæpper i, så den rigtigt kan ligge godt. Hunde kan godt lide ting, den har ligget på før, så husk også at putte det gamle hundetæppe i kurven, så den føler sig hjemme.

Giv din hund noget ekstra lækkert foder, der smager godt – f.eks. fra Royal Canin. Og måske en godbid, hvis du synes.

Et godt hundefoder giver kræfter til agilitybanen

Share

Skriv et svar