Royal Canin – Når du har besluttet dig for at få en killing

Royal Canin laver både katte og hundemad - Begge af højeste kvalitet (Foto Petworld.dk)
Royal Canin laver både katte og hundemad – Begge af højeste kvalitet (Foto Petworld.dk)

En killing er en livlig størrelse, og det er en stor beslutning af få en ind i hjemmet. Den første tid kan killingen virke helt uregerlig, bide i ledninger og kradse i møbler. Men du skal bare vise dig fra din tålmodige side, og opdrage så godt du kan på den lille, nye kat. Du skal trods alt følges med din nye ven i en del år, forhåbentligt.

Hvis du anskaffer dig en killing fra et opdræt, er det en rigtig god idé at besøge stedet, hvor den er født og vokset op de første uger af sit liv. Når killingen er mellem to og syv uger, sker der nemlig en masse afgørende ting i forhold til dens socialisering. Den er meget modtagelig for påvirkning i denne tid, og det bliver afgørende for, hvordan den bliver som voksen kat. Hvis du får en fornemmelse af killingens miljø, kan det give dig et billede af, hvilken type kat, der vil komme ud af det. En godt socialiseret kat får en god adfærd, og så skal det nok blive en drøm at have kat.

Gode kostvaner til killingen med Royal Canin

Din killing har brug for næring, men den skal ikke have det samme foder som en voksen kat. Royal Canin har specielt vækstfoder, der er specialsyet til killingers behov, når de for alvor er i voksealderen.

Udover at give killingen et godt foder, kan du give den gode kostvaner ved at tage hensyn til dens natur som kat. Fra naturens side er katten en jæger, der fanger små bytter, og det svarer til mange små måltider hver dagen. Sørg derfor for, at katten altid har adgang til frisk vand og foder, for du vil opleve, at den går til og fra skålen mange gange i løbet af en dag. Det er simpelthen dens natur at spise småt fordelt henover dagen.

Se et stort udvalg af forskellige foderprodukter fra Royal Canin

Share

Skriv et svar