Royal Canin tilbud – godt hundefoder forlænger livet

En velernæret kat lever naturligvis længere (Foto Petworld.dk)
En velernæret kat lever naturligvis længere (Foto Petworld.dk)

Noget af det bedste, du kan gøre for din hund, er at give den god og sund kost hver dag. Præcis som med os mennesker, så er føden den vigtigste kilde til energi, udvikling og sundhed, og derfor vil den korrekte kost også forlænge din hunds liv og give jer flere glade timer sammen.

Royal Canin laver hundefoder der sikrer din hund alt det sunde, som den har behov og brug for. Den korrekte foder giver din hund en sund mundhygiejne, sunde led og knogler, god fordøjelse, flot pels og sund hed.

Royal Canin tilbud – kvalitet til en god pris

Kvalitet koster som regel, men du kan altid holde løbende øje med tilbud på det gode foder. Der er altid faste fordelagtige priser hos flere udbydere, så det kan bestemt betale sig. Desuden vil det altid kunne betale sig at købe den korrekte foder, da livsglæde og sundhed ikke kan gøres op i penge.

Royal Canins hundefoder er specielt fremstillet, så der bliver taget højde for både tandsten, aldring, afføring, smag og vægt. For eksempel findes foderet både i tørfoder og i vådfoder. Tørfoderet vil være godt for din hunds gebis, fordi det vil rense tænderne for blandt andet tandsten, når den får lov at gnave i noget. Den får jo ikke børstet tænder som os andre. Vådfoderet vil altid falde i smag hos de firbenede venner, da smagen her er helt eminent.

Hundefoderet har desuden et højt indhold af protein, fordi dette er den vigtigste ingrediens for din hund.

Find Royal Canin tilbud her:http://www.petworld.dk/products/royal-canin.aspx

Share

Skriv et svar