Sådan laver du lækker hundefoder

Du behøver ikke altid købe dyr hundemad (Foto Petworld.dk)
Du behøver ikke altid købe dyr hundemad (Foto Petworld.dk)

Du elsker sikkert selv at spise god mad. Det er du ikke alene om. Det gør din hund helt sikkert også. Tørfoder kan blive en anelse kedelig i længden. Også selvom man er en hund. Derfor skal du huske at forkæle din bedste ven ind i mellem. Her er en god opskrift på noget lækkert hundemad.

Når du køber ind skal du købe: gulerødder, squash, kål, kartofler, en hel kylling, brune ris, havregryn.

Det er ganske enkelt at lave retten. Du skal koge kyllingen op, så købet bliver helt mørt og blødt. I stedet for kylling kan du også bruge oksekød, fisk eller indmad. I mens river eller skærer du nogle grøntsager i helt små stykker. Brug evt. din foodprocessor. Det er vigtigt at din hun dikke får for mange grøntsager. De kan let få ret meget luft i maven af det. Ca. 10 % grøntsager i retten er passende. Du kan bruge alle slags grøntsager næsten, men ligesom voksne får meget luft i maven af kål, så gør hunde det også. Når kylling er mør piller du kødet af benene. Vær forsigtigt så duer sikker, der ingen ben kommer med. Bland kød og grøntsager og varm det op. I mens kan du koge brune ris, bulgur eller noget lignende. Der er masser af fiber i, og det mætter godt og længe.

Frys din lækre hundefoder ned

Det bedste ved at lave hundefoder selv er, at det holder længe. Du kan pakke massen i poser, når den er kold. Tryk poserne flade, så du kan have mange af dem i fryseren. Din hund vil elske dig for det. Men hvis du synes det lyder besværligt, kan du også sagtens købe lækker hundefoder.

Køb lækkert hundefoder her!

Share

Skriv et svar