Stil krav til hundens foder

Hundefoder fra Hills (Foto: Petworld.dk)
Hundefoder fra Hills (Foto: Petworld.dk)

De fleste hundeejere passer godt på deres kæledyr og giver dem noget mad, der er sund og nærende. Men for nogle kan det være svært at finde ud af, hvilken slags foder man skal vælge. Hvordan man tager sig ordentligt af hunden og finder frem til det foder, der passer til lige præcis din hund. Der er mange måder at gøre det på, men det vigtigste er, at du ikke lader din hund spise hvad som helst.

Køb foder af god kvalitet

Der er efterhånden en del forskellige producenter, du kan vælge imellem, hvis du vil have god og nærende foder med hjem. Det franske mærke Royal Canin kan være et bud. Mange års erfaring og eksperimentering har gjort, at du nu kan få foder, der er tilpasset din hunds alder. Der er både til hvalpen, den voksne og seniorhunden. Desuden er der også specialiseret foder til den gravide hund, den steriliserede hund eller hunden, som er kræsen. Det samme gør sig gældende for mærket Hills eller Arion. Spørg i forretningen eller tjek hele sortimentet ud på nettet, hvis det er nemmere. Her er der også en masse penge at spare.

Husk motion

Når du har fået fat i det gode foder, er det bare at sørge for, at din hund får rigeligt motion – så er du ved at være der.

Læs mere om forskelligt hundefoder her!

Share

Skriv et svar