Tag din hund med på ferie i et hundebur

Der er ingen grund til at lade hunden være derhjemme (foto Petworld.dk)
Der er ingen grund til at lade hunden være derhjemme (foto Petworld.dk)

I har netop planlagt en uges efterårsferie i et dejligt lyst sommerhus ved Vesterhavet. Afslapning med hele familien efter nogle hårde uger med fuld tryk på jobbet, skolen og hjemmelivet. I glæder jer til at slappe helt af med en god bog på sofaen, lave lækker mad og drikke god rødvin, gå lange ture ved stranden og samle skaller med børnene. Måske endda soppe lidt i havet med bare fødder, hvis efterårsvejret viser sig fra sin milde side, og i hvert fald hygge ved pejsen derhjemme om aftenen og spille spil og læse gode historier højt.

Der er ikke noget bedre end ferie simpelthen. Men hvad så med jeres lille hund? Skal den bare blive derhjemme og kede sig, mens hele familien hygger sig på ferien? Nej vel. Den skal da selvfølgelig med. Og det kan den sagtens kommer, hvis I vil transportere den i et hundebur i baggagerummet af bilen på vej derop.

Transporter din hund i et hundebur

Det er helt nemt og enkelt med et fint hundebur. Du kan finde et her. Hunden kommer simpelthen bare ind i buret. Læg eventuelt dens yndlings tæppe derind, så den føler sig lidt hjemme. Det kan også være et stykke legetøj eller andet. Bare at det er noget, som har en betydning for hunden. Placer buret i baggagerummet og så af sted på ferie. På den måde er hunden i sikkerhed i et hårdt bur, så den ikke kommer til skade ved hårde opbremsninger og andet. Og I er også fri for, at den kravler rundt mellem jer inde i bilen. Sørg for, at hvis det er en lang tur, I skal på. Så skal hunden lige ud engang imellem og forrette sin nødtørft, spise og drikke lidt vand. Men det er jo det samme med os mennesker, så husk at tage hunden med ud.

Læs mere i dette indlæg: Gør din hund glad med et hundebur

Share

Skriv et svar