Terrarie giver mulighed for eksotiske dyr i hjemmet

Vil du have eksotiske kæledyr? (foto petworld.dk)
Vil du have eksotiske kæledyr? (foto petworld.dk)

Drømmer du om at få slanger hjem og helt tæt på? Det har du muligheden for, hvis du investerer i et terrarie. Du kan vælge netop det terrarie, der passer til dit hjem og det dyr, du gerne vil have.

Nogle terrarier er store, andre er små. Det hele afhænger af, hvilket dyr du gerne vil have boende. Hvis du drømmer om at have særlige edderkopper gående på dit skrivebord, så skal du investere i et mindre terrarie, hvis det er en stor, tyk slange, du gerne vil have liggende, så er det naturligvis også et terrarie, der passer til dette formål.

Selvom du holder af de eksotiske dyr, er det vigtigt, du tager visse forholdsregler, for mange af disse dyr er som bekendt giftige. For at der ikke sker ulykker, så skal du sikre, at terrariet er sikret mod netop det dyr, du ønsker at have derhjemme. Hvis ikke, så kan der desværre ske ulykker, som helst skal undgås.

Et godt terrarie med mad og vand

Som sagt er der stor forskel på, hvilke behov dyr har. Nogle skal have masser af plads, andre har det bedre på lidt mere trange vilkår. Det handler om at sikre, at man skaber de absolut bedste levevilkår for sit dyr. På den måde får man også flest glædelige oplevelser ud af det.

Et terrarie skal være et sted, hvor dit dyr kan leve. Her skal være plads til madskål, kød, foder, grønt, alt efter, hvad dit givne dyr spiser. Samtidig skal væske og planter også være tilgængeligt. Det er vigtigt, du skaber så virkelige levevilkår som muligt.

Terrariet er et sundt og rart sted at leve for et krybdyr eller et insekt, så længe du sørger for, at forholdene er i top. Det kræver ikke så meget, men søg endelig vejledning, hvis du er i tvivl.

Se udvalget og vælg et terrarie her

 

Leder du efter et akvarie? så se her:

Billige akvarier passer godt på dine fisk

Akvarier – En legeplads for voksne

Share

Skriv et svar