Trixie – en af de store producenter af ting til kæledyr

Trixie laver smart udstyr som disse flethuler (foto lavprisdyrehandel.dk)
Trixie laver smart udstyr som disse flethuler (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er rigtig mange konkurrerende producenter på markedet for varer, foder og tilbehør til kæledyr. Nogle af dem har slået sig ned på bestemte former for produkter, mens andre af dem bare ikke har den helt store kapacitet. Trixie er en undtagelse på begge områder. Der er nemlig en stor producent med et utrolig bredt udvalg.

Trixie er af tysk oprindelse, men bliver forhandlet i de fleste verdenslande. De har markeret sig som en producent, der har gode produkter til næsten alle slags almindelige kæledyr. Og dét til rimelige priser. I dette indlæg vil vi blot gennemgå nogle få eksempler for at få illustreret, hvad man kan få fra Trixie.

Alle kan bruge en transportboks fra Trixie

De fleste kæledyr har brug for at komme til dyrelægen mindst et par gange i løbet af deres levetid. Det kan være i forbindelse med sygdom, sterilisation, vaccination og lignende. I mange tilfælde kan man ikke bare transportere dyret frit, da det kan mærke, at der er noget i gærde. Derfor har man brug for en transportboks, og den kan man med fordel købe fra Trixie. De har transportbokse til hund, kat og andre kæledyr. De laves i aluminium og sikrer, at dyret kommer sikkert frem.

Et Trixie kaninbur er blandt markedets bedste

Kaniner er kæledyr, som især er meget populære hos familier med børn. Børnene lærer at tage sig af dyr og kommer til at holde af kaninerne mens de vokser op. Jo bedre et kaninbur er udført, jo bedre vil kaninerne også have det. Derfor er mange kaninejere meget tilfredse med deres kaninbure fra Trixie, da de er moderne udført i et klassisk design. De fås i mange størrelser, men kvaliteten er altid den samme.

Du kan selv besøge en webshop, hvis du gerne vil se nærmere på transportbokse, kaninbure, kattelemme, legetøj og meget andet fra Trixie.

Se på andre produkter til hunde her:

Køb hundehalsbånd, efter du har købt hunden

Find hundetøj til sommeraftnerne

Hundetilbehør – Sikkerhed på vandet – også for hunden

Share

Skriv et svar