Tro det eller ej, du kan tjene penge på din hund!

Elsker du også de kære firbenede væsener, og kan du slet ikke få nok af at tilbringe tid sammen med menneskets bedste ven? Så bør du måske overveje, hvordan du kan tjene penge samtidig med, at du hygger om din og andres vovser. På den måde kan du forvandle kvalitetstid med de kære dyr til en forretning, så du får mulighed for at forkæle dig selv og din firbenede ven endnu mere.

Læs med her, og få fire gode tips til, hvordan du kan tjene penge på din hund.

1. Opdræt hvalpe

Opgaven er stor, men resultatet er vidunderligt. Hvis du overvejer at bruge din hund til avl, kan du sælge hvalpene og tjene penge på den måde. Der er dog en række forhold, du skal have for øje, inden du kaster dig ud i sådan et projekt – og husk: At opdrætte hvalpe kræver en stor investering i ens egen tid, så det skal være fordi, du synes, det er spændende og ikke for pengenes skyld, at du gør det.

Undersøg, om din tæve opfylder diverse krav og anbefalinger, for at den kan bruges til opdræt og i det hele taget, om din tæve er egnet. Tænk også over økonomiske udgifter i forbindelse med fødslen og hvalpene, og hvordan du sørger for at hvalpene bliver socialiseret, når de kommer til verden.

2. Bliv hundetræner

Som træner får du muligheden for at gå i dybden med opdragelse og adfærd og samtidig hjælpe ejere til, at forstå deres dyr. På den måde kan du give ejerne redskaber til, hvordan deres vovser bliver et dydsmønster i gågaden, bliver lydige og lærer at socialisere med andre dyr. Hundetræning kræver en del investering i både tid og uddannelse, men det er godt givet ud, hvis du til gengæld kan bruge din tid sammen med dit yndlingsdyr og på noget, du holder af.

3. Arranger gåture

Du kan også vælge at lave events og gåture i forskellige skove eller rundt om søer i Danmark. Vælg en rute og saml nogle hundeejere. Hunde er sociale dyr, men det er mennesker også, og der er sikkert, mange, der er interesseret i at møde andre ejere. Så kan I på en fælles gåtur dele erfaringer og bare have en hyggelig eftermiddag. Det er en fantastisk mulighed for at skabe et fællesskab omkring noget, I alle elsker.

4. Gør din hund til bloggerstjerne

De sociale medier skaber et hav af muligheder. Tusindvis af bloggere tjener penge på at skrive om det, de elsker, og hvorfor skulle det ikke også gælde dig? Opret en blog eller en profil på de sociale medier til din krøllede ven, og find kameraet frem. Alle elsker et dejligt billede og endnu mere billeder af dyr. Mon ikke de store hundeøjne kan gøre sig nyttige på det punkt?

Share