Underhold din kat med sjovt kattelegetøj

Katten skal have noget at underholde sig med (foto lavprisdyrehandel.dk)
Katten skal have noget at underholde sig med (foto lavprisdyrehandel.dk)

Katte elsker at lege. Og selvom du måske har en kat, der kan gå frit rundt omkring ude i det fri og jage små mus og andre dyr, så kan det alligevel være sjovt at have lidt legetøj til den, som den kan lege med. Men det er især vigtigt, at have kattelegetøj til sin kat, hvis du bor i en lejlighed, hvor din kat ikke har adgang til at løbe frit rundt uden for. Så har den i særdeleshed brug for at kunne blive aktiveret med kattelegetøj. Her får du lidt forskellige bud på, hvilke typer kattelegetøj, du kan anskaffe dig. Din kat vil helt sikkert synes godt om det.

Kattelegetøj til alle slags katte – hoppebold, mus og laserlys

Hoppebolden: Det er ganske enkelt, men det virker hver gang. Anskaf dig en lille hoppebold i en flot farve, og smid bolden hen over gulvet. Katten vil springe efter den og synes, det er sjovt, at bolden bliver ved med at hoppe op og ned. Vær dog opmærksom på, at det kan larme en del hos din underbo, hvis du bor i lejlighed.

Den hurtige mus: Få en lille stofmus på hjul, som du kan trække op og lade suse hen over stuegulvet. Katten vil løbe efter den og forsøge at fange den, men den lille mus kan være meget hurtig og svær at få fat på.

Laserlyset: Dette stykke legetøj er også meget simpelt. Det er et lille laserlys, som du kan lyse med overalt. Katten vil forsøge at følge efter det og fange det, ligesom var det en lille bold. Det sjove ved laserlyset er, at du kan bevæge det meget hurtigt, så katten skal have en god reaktionsevne for at følge med. Husk ikke at lyse direkte i kattens ansigt med det.

Find kattelegetøj hos Petworld

Læs om andre produkter til katte her:

Kattebakke og kattegrus – en fantastisk kombination

En kattelem er en praktisk tilføjelse til boligen

Katteudstyr: Hvad skal du have til din kattekilling?

Share

Skriv et svar